duminică, 26 octombrie 2014

Cand se considera a fi proiect national/international/regional/interjudetean?

Se consideră că un proiect este de nivel internațional dacă participă reprezentanți din minimum 4 țări invitate și minimum 10 județe.
Se consideră că un proiect este de nivel național (CAEN), dacă la activitate participă un număr de județe, după cum urmează:
pentru proiectele la care participarea este individuală sau pe echipaje formate din 2-4 participanți, reprezentanți din minimum 25 județe;
pentru proiectele la care participă echipaje formate din 5 – 7 elevi, reprezentanți din minimum 20 județe;
pentru proiectele la care participă echipaje/formații formate din mai mult de 8 elevi, reprezentanți din minimum 15 județe;
pentru festivaluri de folclor, minimum 10 ansambluri din cel puțin 5 zone folclorice ale țării (Banat, Crișana, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Transilvania).
Se consideră că un proiect este de nivel regional (CAER) dacă la activități participă reprezentanți din minimum 5 județe.

Se consideră că un proiect este de nivel interjudețean (CAEI)  dacă la activități participă reprezentanți din minimum 3 județe.
Art. 11. (1) Pentru a fi inclus în CAEN/CAER, un proiect trebuie să fi desfășurat anterior minimum o ediție locală și una județeană sau interjudețeană
Aprobarea unui proiect/concurs/festival este valabilă pentru un an calendaristic.
(7) La nivel de unitate de învățământ preuniversitar, pot fi aprobate și înaintate spre avizarea ISJ/ISMB maximum 2 proiecte de nivel național/internațional.
Se solicita contributie proprie a aplicantului de 30%!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu